Woningen

Ruim in de basis

De woning is in basis zeer ruim: een grote badkamer met daglicht, drie slaapkamers op de eerste verdieping en op de grote zolder is een vierde slaapkamer eenvoudig te realiseren. De royale kavels van Romryk hebben afmetingen vanaf 405m2 en geven de woningen een diepe achtertuin op het zuid/zuidoosten en een mooie grote voortuin.

Gasloos

Romryk wordt gebouwd door PUUR Wonen. Bij PUUR Wonen is duurzaamheid de norm, alle woningen zijn dan ook gasloos. De 12 woningen worden voorzien van een warmtepompinstallatie. Die verwarmt de begane grond middels vloerverwarming en de eerste verdieping door radiatoren. Beide op basis van een laagtemperatuursysteem. Op de zolderverdieping wordt een kleine radiator geplaatst. De warmtepomp bestaat uit een binnenunit (met geïntegreerde boiler) op zolder en een buitenunit nabij de gevel van de berging.

Gevelaanzichten

Upgrade je woning

De Romryk-woningen bieden een aantal mooie uitbreidings-opties: het verlengen van de woning, een bijkeuken, het uitbreiden van de berging en het plaatsen van de keuken aan de voorzijde van de woning in plaats van de achterkant.

In de installaties zijn er ook upgrades mogelijk. Door het plaatsen van minimaal 5 extra zonnepanelen bereik je al een EPC van 0.26. Bij diverse banken betekend dit een mooie korting op het rentetarief. Meer panelen is uiteraard ook mogelijk.

Alle opties, ook individuele wensen, zijn natuurlijk bespreekbaar.

Een greep uit alle opties